Jutta Pasma

Ehdokasnumero: 420

Ikä: 50

Kotikunta: Pelkosenniemi

Tässä teille esittäytyy Jutta Pasma, ehdokas tammikuussa 2022 järjestettävissä aluevaaleissa.

Olen Jutta Pasma, Möllärin tuoma pelkosenniemeläinen. Juureni ovat Ranualla ja Rovaniemellä. Olen ollut yhden kauden valtuutettuna Pelkosenniemen sitoutumattomien ryhmässä vuosina 2008-2012.

Tällä hetkellä työskentelen henkilökohtaisena avustajana ja viihdyn työssäni hyvin. Työurani viimeiset 20 vuotta olen tehnyt työtä hyvinvoinnin parissa ohjaamisesta tuottamiseen.

Lapin Sitoutumattomien teemat allekirjoitan ja olen valmis tekemään töitä sen eteen, että Lappi pysyy asuttuna ja peruspalvelut on saatavilla kohtuullisesti.

Hyvinvointialueen rakentamisen lähtökohtana tulee olla lappilainen ihminen. Suunnitellaan ja toteutetaan palvelupolku siten, että se toimii asiakkaan tarpeiden mukaan. Valmistelussa hyödynnettävä kokemusasiantuntijoita. Rakennetaan hyvinvointialue, jossa kaikki hyvinvoinnin eteen työtä tekevät ihmiset tekevät yhteistä tavoitteellista työtä. Palvelurakenne on selkeä ja ymmärrettävä, eikä se muodosta himmeliä vaan toisia tukevan kokonaisuuden. Tiivis yhteistyö kolmannen sektorin kanssa, ennaltaehkäisevän työn puitteissa.

Huolehdittava, että digitaaliset rakenteet eivät haukkaa maakunnan saamasta rahoituksesta leijonan osaa.

Vaikuta äänestämällä 23.1.2022