Sanna Tihinen

Sanna Tihinen

Ehdokasnumero: 425

Ikä: 49

Kotikaupunki: Tornio

Tässä teille esittäytyy Sanna Tihinen, puuhakas aluevaaliehdokas tammikuussa 2022 järjestettävissä aluevaaleissa.

Olen syntynyt Rovaniemellä 1972. Veri veti pääkaupunkiseudulle, missä tuli asuttua vuosina 1999 – 2008. Paluumuutossa haettiin Muurolasta vauhtia ja lopulta meidän perheestä tuli Torniolaisia vuonna 2011.

Perheeseeni kuuluu palomiehenä työskentelevä aviomieheni Tommi sekä meidän seitsemän yhteistä lasta. Kaksi vanhinta tytärtä ovat jo aikuisia ja asuvat omillaan. Lisäksi arkeamme sulostuttavat karvaiset ystävämme suomenajokoira Elsa, mäyräkoira Lyyli sekä kissa Manta.

Koulutukseltani olen lastenhoitaja, sosionomi(amk) sekä maisterivaiheen opiskelija (YTM)

Työkokemusta minulle on kertynyt sijaishuollosta sekä varhaiskasvatuksesta. Olen työskennellyt ohjaajana sekä perhekasvattajana. Työpaikkoina on ollut lastensuojelulaitos, vastaanottoyksikkö sekä perhekoti. Varhaiskasvatuksen osalta työkokemusta löytyy päivähoidon puolelta. Tällä hetkellä työskentelen ammatillisen perhekodin äitinä, vastaavana sekä yrittäjänä.

Minulle on erityisen lähellä sydäntäni lapset sekä lapsiperheet. Pidän myös tärkeänä sitä, että peruspalvelut järjestyvät kaikille yhdenvertaisesti sekä niin, että niiden saatavuus on kohdennettu lähelle ihmisiä. Sote henkilöstön työssä jaksaminen sekä työkyvyn  ylläpitäminen ja tukeminen on asioita, joita varmasti jokainen on joutunut tässä ajassa miettimään. Työkykyä sekä terveellisiä elämäntapoja voidaan edistää sekä kannustaa monin tavoin työpaikalla. Tämä on yksi minun lempiaiheistani mistä jaksan puhua loputtomiin.  Tyytyväinen sekä hyvinvoiva työntekijä jaksaa paremmin työssään ja on aarre työnantajalleen.

Olen erittäin idearikas sekä toimeen tarttuva. Pidän ajatusten, kokemusten sekä mielipiteiden vaihdosta. Mukavaa olla mukana antamassa oma panos yhteiseen asiaan! Kiitos.

Vain äänestämällä voit vaikuttaa. Muista siis päivä 23.1.2022